Царство небесне... 1 січня помер 20-річний десантник, якого за кілька днів до того тяжко поранив російський снайпер

1 січня 2022 року в Харківському госпіталі помер 20-річний воїн 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Ігор Тичина. Героя 27 грудня 2021-го тяжко поранив ворожий снайпер на Донбасі. Про це повідомляє Коростенський міський колегіум, випускником якого був Тичина, зазначають Патріоти України.

"З невимовним сумом сповіщаємо, що 1 січня від ворожої кулі снайпера на 21-му році обірвалося життя нашого випускника Тичини Ігоря Олеговича, який вірно служив Україні на сході нашої держави. Тичина Ігор гідно і відповідально ніс службу, був добрим і надійним товаришем, справжнім патріотом України та мав багато планів на майбутнє, яким не судилося здійснитися", – сказано в повідомленні.

"27 грудня Ігор Тичина був поранений кулею снайпера. Він перебував у комі в Харківському госпіталі. Лікарі боролися за його життя, але першого січня молоде життя обірвалося", – розповіла заступниця Коростенського міського голови Наталія Чижевська.

Ігор Тичина народився у 2001 році в багатодітній родині. Закінчив у Коростені школу №10. Захоплювався спортом, був волейболістом.

Прощання з військовим відбудеться на центральній площі Коростеня. Про день і час прощання повідомлять згодом.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...