Царство небесне, герою... 28-ма ОМБр розповіла про офіцера, котрий загинув 22 серпня від кулі російського снайпера на ділянці оборони, котру утримують його бійці (фото)

22 серпня від кулі найманця РФ на взводному опорному пункті загинув воїн 28-ї ОМБр лейтенант Юрій Олександрович Михайлов, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу бригади.

"28-ма бригада в скорботі… З сумом повідомляємо, що вчора під час несеннч служби о 15:15 на взводному опорному пункті від ворожої кулі загинув лейтенант Юрій Олександрович Михайлов. Непоправна втрата для країни, для армії, для родини, друзів та побратимів. За словами побратимів по службі, Юрій гідно і відповідально ніс службу, був добрим і надійним товаришем, справжнім патріотом України та мав багато планів на майбутнє", - йдеться в повідомленні.

Командування та особовий склад 28-ї ОМБр висловлюють глибоке почуття скорботи родині бійця, який віддав своє життя, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України.

"Не забудемо, не пробачимо! Вічна пам'ять та слава загиблим Героям!" - наголошують у бригаді.

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...