Царство небесне... На Донбасі російський снайпер застрелив захисника України

Українські військові на Донбасі понесли нові втрати. 12 березня в районі Мар'їнки був смертельно поранений боєць оперативно-тактичного угруповання «Схід». На місці інциденту працював керівний склад військової частини і робоча група військової служби правопорядку, зазначають Патріоти України.

«Стосовно дій збройних формувань РФ і її найманців повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін», - йдеться в повідомленні прес-центру Операції об'єднаних сил.

Нагадаємо, в середині лютого від кулі снайпера загинув 36-річний боєць ВСУ, полтавчанин Олександр Глушко. Після цього глава Тристоронньої контактної групи по Донбасу Леонід Кравчук констатував загострення ситуації на фронті і назвав причину.

"Крах плана бандеровского недоумка": Медведєв розкритикував Саміт миру, який організовує Швейцарія

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:17

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв розповів, яку користь для Росії він вбачає у Глобальному саміті миру, запланованому на червень цього року. Про це він розповів підписникам у Telegram, передають Патріоти України. "Користь потрійна. По-перше, ...

Ціна нашого тепла та світла: Скільки енергетиків постраждали від атак на ТЕС із початку війни

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:06

З початку повномасштабного вторгнення внаслідок атак російської армії на теплоелектростанції ДТЕК було поранено 51 енергетика, троє загинули. Про це повідомив генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв у Facebook 3 травня, передають Патріоти Україн...