Царство небесне... На Донбасі загинуло двоє українських десантників

12 листопада, на Донбасі підірвались на міні підполковник та майстер-срежант 79-ї окремої десантно-штурмової бригади.

На Донбасі в районі операції Об'єднаних сил загинули двоє десантників 79-ї окремої десантно-штурмової бригади з Миколаєва. Під час виконання бойового завдання на невідомому вибуховому пристрої підірвалися підполковник Руслан Прусов та майстер-сержант Вадим Федосєєв. Про це повідомила 79 одшбр, зазначають Патріоти України.

«Воїни-десантники багато років віддали службі у нашій військовій частині, були справжніми професіоналами та патріотами. Наша втрата дуже гірка та болісна», — кажуть у бригаді.

Руслан Прусов
Вадим Федосєєв
Загибель двох десантників підтвердили у прес-центрі ООС. В Миколаєві через траур за загиблими земляками на будівлі облради приспущено державний прапор.

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...