"Це - кінець. Донбас виживає. Росії він не потрібен": Найзатятіші прихильники ОРДЛО визнали провал РФ на Донбасі (відео)

Незручна правда прорвалася в етер РосТБ.

Прихильники «ЛДНР» в ефірі місцевих пропагандистських телеканалів визнали, що справи на непідконтрольною Україні частини Донбасу йдуть вкрай погано, повідомляють Патріоти України.

Про це в своєму YouTube-блозі розповів український журналіст і блогер, представник української делегації на мирних переговорах в ТКГ Денис Казанський.

Він опублікував уривок з інтерв'ю колишнього «регіонала» Євгена Копатько, який активно підтримував «ЛДНР» в якому той визнав, що «Донбас насилу виживає»:

«Донбас виживає ... Для Донбасу ніякого хорошого результату я не бачу. Росії Донбас не потрібен. Питання примирення в Україні навіть не варті ... Більшість громадян України виступлять за вступ в НАТО ... Відбувається розрив. Пострадянський простір фактично для Росії втрачено ».

Коментуючи слова Копитько, Казанський зазначив, що на 8-му році війни навіть затяті шанувальники Росії почали визнавати провал «русского мира» а Донбасі:

«Те, що ми говорили в 2014 році, до любителів" русского мира "дійшло тільки тепер ... Завдяки" ефективної "політиці Кремля і уроків" братньої любові ", яку нам дала Росія, більшість українців справді не хоче мати з РФ нічого спільного. Нелюдськість, безумство і дурість російської політики вже стає настільки неприкритим і очевидним, що про це не соромляться говорити навіть переконані прихильники Росії. А правда проривається навіть на пропагандистські телеканали ОРДЛО ».


Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...