"Це акт агресії": Ватажок "ЛНР" пригрозив Україні через... ремонт моста

Леонід Пасічник заявив, нібито міст - це територія "республіки".

Ватажок "ЛНР" заявив, що ремонт моста в Станиці Луганській - акт агресії. Фото: Твіттер.

Ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник заявив, що ремонт моста в Станиці Луганській буде сприйнятий, як акт агресії України, передають Патріоти України.

"Будь-які односторонні дії України на території "ЛНР", частиною якої, нагадую, є і станичний міст, будуть сприйматися як черговий акт агресії", – йдеться у Twitter ватажка терористів. "Ви хочете зірвати розведення, вкрасти грошей на будівництві і не так сильно втратити рейтинг", – додав він.

На відповідну заяву Пасічника відреагували користувачі мережі. "Російська логіка. Знищення мостів – це мир. Зведення – акт агресії. Дивись не переплутай", – пише блогер Денис Казанський.

"Цікаво, а якщо закрити всі КПВВ, через скільки днів Пасічник почне кричати про "геноцид"?" – задався питанням Umka UaDonetsk.

"Фраза: "Ми змусимо Україну відновити міст" знайшла нове звучання: "Ми змусимо Україну здійснити акт агресії", – резюмував Bugnet.

"Згадаймо слова міністра оборони Великої Британії": Згурець оцінив можливе оголошення широкомасштабної мобілізації у РФ

вівторок, 19 березень 2024, 10:00

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зауважив, що якщо у РФ оголосять масштабну мобілізацію, то тільки на початок осені можуть бути сформовані більш-менш боєздатні сили противника. Про це він розповів в етері "Ес...

Тепер "чеських" снарядів може бути значно більше заявлених 800 000: "Допомога на €5 млрд призначена для України, а не розвитку оборонної промисловості ЄС" – Боррель

вівторок, 19 березень 2024, 9:50

Європейський фонд військової допомоги обсягом €5 млрд покликаний підтримувати Україну, тому країни Євросоюзу можуть використовувати його як для замовлення боєприпасів, так і для компенсації їх закупівлі за межами ЄС. Про це заявив Високий представник Є...