Це багаторівневий підхід: Політтехнолог розповів, яку "пастку" Путін готує для України і чому Зеленському треба бути насторожі

Президент Росії Володимир Путін, незважаючи на заяву про відвід російських військ від українських кордонів, не відмовляється від агресивних планів щодо України. Про це "Апострофу" заявив відомий американський політтехнолог-республіканець Дейн Уотерс, передають Патріоти України.

За його словами, Росія не піде на зниження ескалації на Донбасі. "Але сьогодні мене набагато більше турбує те, що відбувається в Чорному морі - росіяни його перекрили. Мені здається, що це такий багаторівневий підхід: вони застосовують психологічну зброю, сподіваючись, що помилки українського уряду дадуть їм виправдання для нападу; економічно вони завдають шкоди Україні, обмежуючи доступ до портів, вільну торгівлю, і звичайно, є "опозиційні" партії в Україні, які створюють політичний хаос і дестабілізують ситуацію", - зазначив Уотерс.

Він додав, що Путін втручається у внутрішні справи багатьох країн, у тому числі України, Ємену, Сирії, щоб показати, що він здатний вирішувати конфлікти, навіть якщо сам же їх і створює, і влаштувати торг.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...