"Це безглузда війна": Полонений найманець поскаржився, що загарбників використовують як гарматне м'ясо, і звернувся до Путіна (відео)

Російський окупант із ПВК "Ветерани", який потрапив у полон до воїнів ЗСУ, розкритикував війну в Україні. Він зазначив, що йому даром не здалося "звільняти" український народ від "бандерівців", але він був змушений вступити до лав загарбників, щоб не опинитися у в'язниці, згідно із законодавством РФ, передають Патріоти України.

Визнання Руслана Федотова опублікував на своєму Telegram-каналі командувач Сухопутних військ України Олександр Сирський. Окупант розповів про умови, на яких вступив до складу найманців, у полоні в українців виявилося набагато краще.

"Як по телевізору розповідають, все не так, як є насправді. Нас кинули в окопі, навіть води не було. Ось ваші хлопці дали води. Взагалі ніхто не бив, напоїли, нагодували. А розповідають інше. Що над полоненими українці знущаються і всіляко катують. Мене ніхто пальцем не чіпав", – зізнається окупант.

Коли військовослужбовець української армії попросив Федотова звернутися до Путіна, той не крутився. Він визнав, що так звана СВО, оголошена Кремлем, насправді бійня, куди солдати Росії кинули як гарматне м'ясо незрозуміло, з якою метою.

"Володимире Володимировичу, заберіть усіх хлопців додому. Ви просто не уявляєте, що тут діється, ми просто гарматне м'ясо", – каже "рятівник".

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...

"Каравани вже пішли": Експерт дав прогноз , коли західна зброя зможе дати ефект на фронті в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:55

Військова допомога США вже відправлена в Україну і незабаром надійде. Про це в ефірі Radio NV сказав військовий експерт, колишній співробітник СБУ Іван Ступак, передають Патріоти України. За його словами, "каравани допомоги вже пішли". "Не знаємо що, а...