"Це бійня": Генерал ЦАХАЛу емоційно розкрив звірства бойовиків ХАМАС

Старший офіцер Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) Ітай Верув заявив, що терористи ХАМАС влаштували не війну, а "бійню", передають Патріоти України.

Як повідомляє The Times of Israel, про це офіцер сказав міжнародним журналістам на місці бійні в кібуці Кфар-Азза, де під час нищівної атаки терористів ХАМАС було вбито близько 70 жителів.

"Це не війна, це не поле бою, це бійня. Ви бачите немовлят, їхніх матерів і їхніх батьків у їхніх спальнях, і як терористи їх вбивають - це не війна", - сказав генерал-майор ЦАХАЛу Ітай Верув.

"Це те, чого я ніколи не бачив у своєму житті. Ми звикли уявляти наших бабусь і дідусів під час погромів у Європі. Це не те, що ми бачили в новітній історії", - сказав він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...