"Це блеф. Галімий блеф": Однокурсник Путіна розповів, чому у Кремлі не натиснуть на "червону кнопку" (відео)

Ексрозвідник КДБ і однокурсник президента Росії Володимира Путіна Юрій Швець висловив сумнів, що у Москві "натиснуть на червону кнопку", щоб почати активні широкомасштабні військові дії. Про це він 15 квітня сказав у прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1". Швець назвав це блефом і додав, що він є одним із проявів зовнішньої політики, передають Патріоти України.

"Теза така, що в Кремлі сидять ось такі круті хлопці, які готові натиснути на червону кнопку. У Білому домі, Парижі, Лондоні – там слабаки, а ось ми не постоїмо. Ми, якщо треба, натиснемо. Це блеф. Це просто галімий блеф", – сказав Швець. Колишній розвідник КДБ СРСР згадав, що те ж саме було за часів Радянського Союзу.

"Старці кремлівські – вони, звичайно, гірше жили, ніж зараз живе кремлівська еліта, але порівняно з рештою населення вони жили як боги. Точніше, їм так здавалося. Це останні люди, які б натиснули на червону кнопку. Те ж саме зараз. Ці хлопці в Кремлі – вони зробили шлях із грязі в князі протягом 3-4 років, коли кожному з них вже було за 45", – додав Швець.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...