"Це борг перед дідами": Поклонська раптово заговорила про повернення в Україну

Няша заявила, нібито вона "не боїться радикалів" і готова "приїхати та працювати".

Нелегітимна депутатка Державної Думи Росії, колишня "прокурорка" Криму Наталія Поклонська заявила, що готова стати послинею РФ у Києві. Гучними планами вона поділилася в інтерв'ю "Комсомольской правде" після неоднозначного поста в соцмережі, передають Патріоти України.

"Росія і Україна нерозривно пов'язані між собою і для мене є рідними і коханими країнами. Нехай когось ці слова збентежать, але і Росія, і Україна живуть у мені, і я цим пишаюся. Наявність посла Росії в Києві може стати найважливішим кроком на шляху до врегулювання конфлікту. Ну і, звичайно ж, допоможе розібратися зі "спадщиною" змовників, які влаштували державний переворот в Україні і розбазарили її землі", – написала Поклонська.

У депутата запитали, чи зважиться вона сама на те, до чого публічно закликає. "Я готова поїхати і працювати. Абсолютно точно, я не боялася і не боюся радикалів. Швидше, навпаки. Вони вже добряче познущалися над Україною. Думаю, досить. Наші народи повинні жити в мирі та добробуті. Це наш борг перед дідами, що віддали життя за мир без фашизму", – видала у відповідь Поклонська.

"І знову дєдивоєвалі, адіннарот, мишебраття", – відреагував на замашки Поклонської офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц).


Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...