"Це божевілля": Трамп не має гадки, як закінчити війну в Україні, - ексрадник

Колишній радник президента США Дональда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон заявив, що американський експрезидент не має гадки, як завершити війну в Україні, передають Патріоти України.

Зокрема, Болтон процитував заяву Трампа, зроблену ним під час нещодавньої розмови із Президентом Володимиром Зеленським про те, що він принесе мир і покладе край російсько-українській війні. На переконання ексрадника, Трамп не уявляє, як завершити війну в Україні.

«Це божевілля. Він (Трамп – ред.) гадки не має, як він збирається вести переговори та завершувати цю війну», – вважає Болтон.

Він зазначив, що наближеність Трампа до глави Кремля Володимира Путіна призведе до поступок на користь Росії, що будуть руйнівними для України.

Як заявив Болтон, це «дуже темний момент», додавши, що він такий не лише для України, оскільки США прийшли на допомогу Києву «не з доброти наших сердець, не з активної благодійності».

«Ми допомагаємо Україні, тому що в основі інтересів американської національної безпеки захист від неспровокованої агресії на європейському континенті та намагання встановити там мир і стабільність, що приносить нам незліченну користь», – зауважив він.

Читайте також: У Трампа готують кампанію проти Гарріс, якщо вона замінить Байдена на виборах - NYT

Як повідомляв Укрінформ, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп після телефонної розмови із Зеленським у п’ятницю пообіцяв принести мир і покласти край війні.

"Наш Генштаб рапортує": Експерт дав прогноз, коли завершиться літній наступ військ Путіна

понеділок, 22 липень 2024, 7:30

Поточний наступ російських окупантів може завершитися приблизно восени. Такий прогноз зробив військовий експерт Павло Нарожний в інтерв'ю "Главреду", передають Патріоти України. Оцінюючи російську наступальну кампанію експерт зазначає, що бронетехніка ...

Російські війська наступають і перекидають додаткові війська: В ISW оцінили ситуацію на Харківщині

понеділок, 22 липень 2024, 6:56

Російські військові продовжують наступ у Харківській області. Ворог перекинув додаткові штурмові групи поблизу Глибокого для відновлення наступу.Про це йдеться у свіжому звіті Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Американські ана...