"Це буде дуже скоро": У розвідці розповіли, коли Україна поверне окупований Крим

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов висловив впевненість, що Україна відвоює Крим, і це буде дуже скоро. Про це він сказав під час національного телемарафону, передають Патріоти України.

"Це моя така друга батьківщина. Я виріс в Криму. І ми туди повернемось дуже скоро", - наголосив він. На уточнення журналістів, чи повернемось зі зброєю, відповів ствердно. "Так, зі зброю повернемось. Іншого варіанту не існує", - наголосив він.

Також він зазначив, що війна з Росією скоро закінчиться. "Вся ця війна не такий вже довгий час буде продовжуватися. Скоро це закінчиться", - сказав він. Він нагадав, що в травня розказав про алгоритм подій.

"Я тоді прямо казав, що червень місяць, на жаль, для нас буде не гарний, будемо трошки втрачати, в липні буде умовний застій такий, в серпні почнемо трохи рухи на відновлення своєї території", - заявив він.

Буданов зазначає, що "взимку війна значною мірою стихне". "І після зими почнеться завершення цього конфлікту - виходом на першому етапі на адмінкордони станом на 1991 рік", - сказав він. За його словами, спираючись на ті факти, які відомі йому, звільнення Криму буде здіснено до кінця весни. "Можливо трошки раніше - в днях можна помилятися, в алгоритмі - ні",- наголосив він.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...