Це буде кінець для Лукашенка: Ударом Tomahawk США можуть рознести "ядерну" базу РФ у Білорусі, - Жданов

Полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов прокоментував ситуацію навколо наміру країни-агресора РФ розмістити в Білорусі тактичну ядерну зброю, передають Патріоти України.

"Я не думаю, що з боку НАТО буде якась різка реакція. Ми вже спостерігаємо, як західний світ досить мляво це коментує", - підкреслив він в інтерв'ю Главреду. Співрозмовник нагадав, що вже в США сказали, що поки не бачать переміщення ядерних озброєнь РФ.

"Погрози Росії на адресу НАТО непорівнянні з можливостями блоку. Наприклад, минулого тижня патрулювання повітряного простору Балтики здійснювали американські бомбардувальники В-52. Бойове навантаження літака досягає 30 тонн. Одним Tomahawk він здатний стерти з лиця землі це сховище разом зі зброєю в буквальному сенсі цього слова", — додав Жданов.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...