"Це буде одна із законних цілей": У Кремлі нервово відреагували на постачання Patriot Україні

Зенітно-ракетні комплекси (ЗРК) Patriot виробництва США у разі їхнього постачання Україні буцімто стануть законною метою для російських військових. Про це заявив офіційний представник Кремля Дмитро Пєсков, якого цитують російські ЗМІ, передають Патріоти України.

«Так, безперечно, як і всі інші види озброєнь, які використовують Збройні сили України. Все ж таки демілітаризація є однією з цілей спеціальної військової операції», – нагадав кремлівську методичку прессекретар кремлівського диктатора.

Втім, Пєсков не уточнив, як саме вороги збираються полювати на зенітно-ракетний комплекс. Імовірно, так само, як на Himars: попри регулярні заяви Кремля про «знищення» систем залпового вогню, досі жодного Himars опупанти вразити не змогли.

Хрящі й топінамбур: Як Сі Цзіньпін елегантно поставив Путіна на місце

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:44

Російський диктатор Володимир Путін за результатами переговорів, що тривали 2,5 години, підписав зі своїм китайським колегою Сі Цзіньпіном 12 документів. Серед них є й угоди про постачання до Китаю російського топінамбуру та субпродуктів із яловичини, ...

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...