"Це буде викликати занепокоєння": У NASA закликали розслідувати інформацію WSJ про регулярні розмови Маска і Путіна

Адміністратор Національного управління з аеронавтики й дослідження космічного простору (NASA) Білл Нельсон 25 жовтня закликав розслідувати інформацію від ЗМІ про те, що засновник SpaceX Ілон Маск й очільник Росії Володимир Путін підтримують регулярні контакти з кінця 2022 року Про це пише CNN, передають Патріоти України.

Нельсон зазначив, що ця інформація викликає занепокоєння щодо національної безпеки, оскільки відносини SpaceX з NASA та американськими військовими могли надати Маску доступ до конфіденційної інформації уряду та американської розвідки.

"Я не знаю, чи правдива ця історія. Я вважаю, що це слід дослідити. Якщо правдива історія про те, що між Ілоном Маском і президентом Росії відбулися численні розмови, то я думаю, що це буде викликати занепокоєння, особливо для NASA, для міністерства оборони, для деяких розвідувальних агенцій", - наголосив Нельсон. Водночас американський бізнесмен Маск не відповів на запит про коментарі від журналістів.

ЗСУ на Донеччині знищили нову радіолокаційну станцію окупантів "Гармонь-М" (фото)

понеділок, 28 жовтень 2024, 13:50

На Краматорському напрямку українські захисники завдали удару по російських позиціях і знищили сучасну радіолокаційну станцію "Гармонь-М". Про це повідомила прес-служба ОСУВ "Хортиця", передають Патріоти України. Радіолокаційна станція "Гармонь-М" з бе...

Був позбавлений статусу в рамках кримінальної справи: Депутат Полтавської облради через суд поновив інвалідність

понеділок, 28 жовтень 2024, 13:15

Депутат Полтавської обласної ради Андрій Удовиченко від фракції “Рідне місто” через суд поновив статус людини з інвалідністю, якого був позбавлений в рамках кримінальної справи. Про це пише видання “Полтавщина”, посилаючись на рішення Другого апеляційн...