Це буде вирок армії Путіна: Танки Abrams M1A2 перевершують за смертоносністю все, що РФ має на полі бою, - генерал США

Україна отримає від США танки Abrams M1A2, які є модернізацією старіших M1A1. На відміну від модифікації А1, яка працює на аналоговій системі, А2 працює на цифровій, передають Патріоти України.

Передачу цих танків Україні прокоментував виданню CNN і генерал армії у відставці Роберт Абрамс, колишній командувач збройними силами США в Кореї. Саме на честь його батька було названо американський танк Abrams. За його словами, різниця між цими модифікаціями – "як різниця між дисковим дротовим телефоном і тим iPhone, який ви тримаєте в руках".

Він зазначив, що особливістю цієї моделі танку Abrams є нова міжавтомобільна інформаційна система. Вона дозволяє транспортним засобам безперервно й автоматично обмінюватися інформацією. За допомогою цієї технології командири можуть швидко відстежувати місцезнаходження танків, ідентифікувати позиції противника та обробляти артилерійські запити.

Крім того, удосконалена версія цього танка також значно більш смертоносна за A1. "M1A2 набагато перевершує за смертоносністю, живучістю та мобільністю все, що має Росія на полі бою", – наголосив генерал Абрамс.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...