"Це була битва газети з Instagram": Політолог про сварку Зеленського й Порошенка в ефірі (відео)

Юрій Романенко вважає, що дебати кандидатів, найімовірніше, відбудуться саме 19 квітня, і це буде "грандіозне шоу".

Юрій Романенко. Фото: Фейсбук.

Словесна суперечка кандидата у президенти, шоумена Володимира Зеленського і чинного президента, претендента на другий строк Петра Порошенка, яка сталася в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" 11 квітня, продемонструвала разючий контраст між двома кандидатами і ще раз переконала їхніх прибічників у правильності вибору. Таку думку висловив у своєму YouTube політолог, керівник політичних програм Українського інституту майбутнього Юрій Романенко, передають Патріоти України.

"Як сказав друг мого друга, це була битва газети з Instagram, битва двох різних епох. Контраст був разючим. Порошенко намагався домінувати, по-батьківськи поправляти Зеленського. Це вказує на те, що він і далі вважає себе "батьком нації", який наставляє дітей на добру путь. Але Зеленський не демонстрував, що він дитина", – вважає Романенко.

Він підкреслив, що чинний президент хотів нав'язати опонентові свій порядок денний, але той перехопив ініціативу і продемонстрував твердість, поставивши крапку в розмові і нав'язавши Порошенку дату проведення дебатів.

"Зеленський почувався впевнено. Його фраза на адресу Порошенка "вам залишилося до 22 квітня, а мені п'ять років" – це закріплення його як переможця", – зазначив політолог.

Романенко вважає, що дебати кандидатів, найімовірніше, відбудуться саме 19 квітня, і це буде "грандіозне шоу". "Є "старий вовк", Акела, який уже промахнувся, але який ще вважає себе вождем. І є молодий вовк, який уже показав зуби і не боїться сутички, а готується до неї", – підсумував експерт.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....