"Це була копітка і тривала робота": Харківська ТЕЦ-5 відновила виробництво електроенергії

Харківська ТЕЦ-5 відновила виробництво електроенергії для об'єднаної енергосистеми України. Про це повідомив голова правління Харківської ТЕЦ-5 Олександр Мінкович, передають Патріоти України.

"Це була копітка і тривала робота з поліпшення нормативно-правових засад функціонування на енергетичному ринку підприємств, які для генерації використовують природний газ", - сказав він.

Зазначається, що Харківська ТЕЦ-5 отримала можливість увімкнути маневрові потужності блоку N1 і поновити надання послуги із забезпечення регулювання частоти та активної потужності в об’єднаній енергосистемі України.

Довідка. Харківська ТЕЦ-5 на початку травня 2022 року призупинила виробництво електричної та теплової енергії через високу ціну на газ.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...