"Це було б несправедливо": Зеленський вперше зізнався, де перебувають його діти під час війни

Президент України Володимир Зеленський вперше розповів, де перебувають його діти – 18-річна донька Олександра та 10-річний син Кирило, передають Патріоти України.

Очільник країнипоспілкувався з журналістами німецької газети Bild і чесно відповів на запитання, чи вивіз Зеленський під час повномасштабної війни своїх дітей з країни.

За словами президента, його донька та син перебувають в Україні. Зеленський разом з дружиною, першою леді Оленою Зеленською вважають несправедливим, якби їхні діти були у безпеці, поки інші діти вмирають:

"Мої діти в Україні, сину 10 років, і він в Україні. Його могли відвезти за кордон, але ані я, ані моя дружина про це навіть не думали. Поки інші діти вмирають, чи повинні наші діти їздити за кордон і засмагати на пляжі? Це було б несправедливо", - сказав президент України.

Не став Зеленський приховувати, що його діти бояться: "Ми любимо одне одного, і дуже важко уявити життя одне без одного", - додав Зеленський.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...