"Це було б несправедливо": Зеленський вперше зізнався, де перебувають його діти під час війни

Президент України Володимир Зеленський вперше розповів, де перебувають його діти – 18-річна донька Олександра та 10-річний син Кирило, передають Патріоти України.

Очільник країнипоспілкувався з журналістами німецької газети Bild і чесно відповів на запитання, чи вивіз Зеленський під час повномасштабної війни своїх дітей з країни.

За словами президента, його донька та син перебувають в Україні. Зеленський разом з дружиною, першою леді Оленою Зеленською вважають несправедливим, якби їхні діти були у безпеці, поки інші діти вмирають:

"Мої діти в Україні, сину 10 років, і він в Україні. Його могли відвезти за кордон, але ані я, ані моя дружина про це навіть не думали. Поки інші діти вмирають, чи повинні наші діти їздити за кордон і засмагати на пляжі? Це було б несправедливо", - сказав президент України.

Не став Зеленський приховувати, що його діти бояться: "Ми любимо одне одного, і дуже важко уявити життя одне без одного", - додав Зеленський.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...