Це було моторошно: Пацієнти чернігівської лікарні показали відео після удару ракетами РФ (відео)

Сьогодні вранці, 17 квітня, ворог вчергове завдав удару по Чернігову – зокрема пошкоджень зазнала одна з місцевих лікарень. В мережі показали фото та відео перших секунд після атаки та наслідків руйнувань, передають Патріоти України.

Зокрема в Youtube з'явилось відео того, як переживали ракетний удар відвідувачі та працівники однієї з лікарень Чернігова. На ньому можна почути потужний звук вибуху, ударна хвиля після "прильоту" біля лікарні спричинила осипання тиньку та фрагментів стін і стелі. На тлі також можна почути, як відвідувачів лікарні закликали лягати під стінку, щоб уникнути осколкових поранень.

Пізніше місцеві Telegram-канали показали фотографії з наслідками російських ударів. Зауважується, що такі пошкодження отримала одна з лікарень міста. На фото можна помітити, як повибивало вікна та зруйнувало стелю.

Варто нагадати, що вранці, 17 квітня, коли в Україні була оголошена повітряна тривога, ворог завдав ракетного удару по Чернігову – голова Чернігівської обласної державної адміністрації В'ячеслав Чаус вказував на три ракетні удари практично по центру міста.

Цивільна авіація у небезпеці: Росія глушить сигнали GPS у районі Балтійського моря, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 10:44

Країна-агресор глушить GPS-сигнали, щоб захистити Калінінград від потенційних атак українських безпілотників. Зазначається, що це регулярна практика, яка становить небезпеку для цивільної авіації. Про це пише Financial Times із посиланням на міністрів ...

"Ще раз дивимося на цю карту": Скабеєва заявила, що Мінськ теж під прицілом ракет ATACMS

вівторок, 30 квітень 2024, 9:58

На тлі повідомлень про передачу ЗСУ американських далекобійних ракет ATACMS росіяни почали лякати білорусів, що під загрозою удару тепер не тільки регіони РФ та низка окупованих нею українських територій, а й навіть Мінськ. Таку версію почала розганяти...