"Це був його сотий бойовий виліт": Зеленський поділився подробицями про загиблого пілота-героя

Володимир Зеленський розкрив подробиці загибелі Олександра Кукурби / скріншот

Військовий льотчик Олександр Кукурба загинув під час свого 100-го бойового вильоту. Про це сказав президент Володимир Зеленський під час свого вечірнього відеозвернення до українців, передають Патріоти України.

За його словами, за час повномасштабної війни він надав звання Героя України 160 українським воїнам, і серед них - одному з найефективніших українських льотчиків, майору Кукурбі.

"У квітні в Маріїнському палаці, у Білій Залі Героїв України я вручив йому орден "Золота Зірка". Вчора майор Кукурба загинув у бою. Це був його сотий бойовий виліт. Справжній український герой, якого ми будемо завжди памʼятати", - сказав Зеленський.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...