"Це був важкий бій, який тривав 14 годин": Львівські десантники розбили елітний полк РФ на Луганщині

Львівські десантники знищили елітний підрозділ армії РФ та півсотні одиниць ворожої техніки. Бій між ЗСУ та окупантами тривав 14 годин. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, передають Патріоти України.

"Львівські десантники знищили близько 50 одиниць особового складу так званого елітного полку рф. Це відбулось нещодавно під час бою, який тривав близько 14 годин. Тоді ворог хотів перерізати одну стратегічно важливу трасу на сході України. Але десантники 80 десантно-штурмової бригади не дозволили розвинути наступ. Наші воїни з гранатомета NLAW підпалили російську БМД. Коли ворог зустрівся у близькому контактному стрілецькому бою з українськими десантниками, відступив. І залишав у лісосмузі тіла своїх загиблих", - розповів Козицький.

За його словами, бій був важкий, навіть поранені бійці відмовилися від евакуації і продовжили вести вогонь, поки ворог не відступив. "Того дня на цьому бійці 80-ї бригади не зупинились. Артилерійські підрозділи 80 бригади завдали масований артилерійський удар, внаслідок якого прорідили ряди окупантів та їхньої техніки", - зазначив Козицький.

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...