"Це битва за всю Україну": Бадрак пояснив, чому бій на Донбасі має ключове значення

У війні з Росією ми наближаємось до етапу, коли битва за Донбас стає битвою за всю Україну. Розуміють це і західні партнери України, зокрема, США та Велика Британія. Про це в ефірі "Еспресо" заявив директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння, письменник і публіцист Валентин Бадрак. Він порадив прислухатись до американського генерала Марка Міллі, передають Патріоти України.

"Хочу звернути увагу на заяву голови Об'єднаного комітету начальників штабів Збройних сил США генерала Марка Міллі, який сказав, що найближчі тижні відбудеться або перехід до позиційної війни, або одна зі сторін упевнено переможе. Але Міллі також додав, що було б краще завершити все перемовинами", – нагадав Бадрак.

При цьому він зазначив, що партнери США і Велика Британія одностайні з Україною в тому, що путінський режим у Росії необхідно знищити.

"Другий етап, який розпочався у квітні, ми почали з того, що знову просили більш потужну артилерійську зброю. Ми відчули, що знаходимося в залежності від Західних партнерів. Водночас триває битва за Україну і в цій битві Сполучені Штати Америки та Велика Британія займають позицію – знищити режим Путіна", – зауважив Валентин Бадрак.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...