"Це через людей Льовочкіна та Бойка, яких я викрив": Киву виключили із ОПЗЖ (відео)

Настрій Киви після того, як дізнався про виключення з партії ОПЗЖ. Фото: Телеграф.Народний депутат Ілля Кива більше не є представником політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" (ОПЗЖ). З неї його офіційно виключили на конференції Полтавської обласної організації. Інформацію 21 жовтня підтвердив сам парламентарій, спілкуючись із журналістами у стінах Верховної Ради. Кореспондент "Телеграфа" Ян Доброносов опублікував у Facebook його відеокоментар, передають Патріоти України.

"Це мене точно не лякає. Я не знаю нічого про виключення з фракції, знаю точно, що пройшов шабаш окремих людей, які заявили, що мене виключили з партії. Це люди Льовочкіна і Бойка, яких я викрив у злочинах щодо партії і українського законодавства. Все нормально", – запевнив Кива.

Нардеп уточнив, що поки не отримав відповіді щодо цієї ситуації від керівництва ОПЗЖ. Він чекає, коли колеги порушать питання і про виключення його з фракції. За словами парламентаря, це стало справою рук представників Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна, які "за допомогою ставленика першого, голови Полтавської обласної організації Олега Сазонова", провели конференцію щодо його виключення з партії.

"Я не давав їм можливості зливати і продавати партію, підробляти документи. Можливо, їм дійсно не подобається моя позиція щодо нацистських злочинців або до президента РФ. Це нормальна історія, ми маємо право на свою точку зору і позицію. Я готовий як до діалогу, так і до різких безкомпромісних дій", – процитував парламентаря PavlovskyNEWS у Telegram-каналі.

Зауважимо, що Ілля Кива давно став ізгоєм у своїй партії ОПЗЖ. Будуючи кар'єру, він пройшов шлях від пацієнта психіатричної лікарні в Полтаві до підполковника Національної поліції і навіть народного депутата України. А на політичній арені країни він відомий низкою скандальних витівок.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...