"Це добре впливає на імунітет": Садовий похвалився багатолюдним святом у своєму будинку (фото)

Міський голова Львова Андрій Садовий похвалився великою кількістю колядників у своєму будинку, незважаючи на карантин через COVID-19, і пояснив, що "свята позитивно впливають на імунітет". Про своє ставлення до коронавірусу Садовий розповів в інтерв'ю. Перед цим він розмістив у Facebook фото з гостями, повідомляють Патріоти України.

"Важко співати в масці, тим більше ми – я, Катерина, діти, наша теща – ми перехворіли і маємо досить антитіл і не становимо загрози для гостей, які приходять", – пояснив мер Львова.

За його словами, колядники й так ходять однією групою і контактують між собою, тож це не проблема. Він пояснив, що такі нюанси складно враховувати і прописати в постанові Кабінету міністрів.

"Але є здоровий глузд, є Коляда, є Різдво, і ця атмосфера, цей гарний настрій, я переконаний, він добре впливає на імунну систему, робить її набагато сильнішою – і COVID-19 просто відштовхується і втікає", – заявив Садовий.

Згідно з офіційними даними Ради національної безпеки України, станом на 12 січня Львівська область посідає друге місце за фактичною кількістю смертей від COVID-19 у країні – 1892. Більше летальних випадків зареєстрували тільки в Києві – 2115. Однак врахуємо, що в столиці проживає приблизно 4 млн осіб, а у всій Львівській області трохи більше як 2,5 млн.

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...