"Це досить велика кількість": Експерт розповів, скільки дивізіонів ППО знищила Україна в окупованому Криму

Від початку повномасштабної війни Сили оборони України неодноразово уражали техніку протиповітряної оборони окупантів у Криму. На думку авіаексперта Анатолія Храпчинського, йдеться про п'ять дивізіонів. Про це заступник генерального директора компанії з виробництва РЕБ заявив в ефірі радіо "Крим.Реалії". Храпчинський зазначив, що втрати ворога на тимчасово окупованому півострові досить великі, передають Патріоти України.

"Це досить велика кількість машин. Вважайте, лише по 7-8 одиниць в одних засобах [ППО]. Ми говоримо, що якщо це приблизно, загалом – близько 50 машин", – сказав авіаційний експерт.

Нагадаємо: остання "бавовна" у Криму, під час якої російські загарбники могли втратити установки С-400, сталася вночі 2 серпня. У ніч на 26 липня наші воїни вдарили ракетами ATACMS по військовому аеродрому "Саки" у Новофедорівці. Окрім іншого, було знищено російську РЛС "Небо".

І

середа, 7 серпень 2024, 13:00

Вздовж Керченського мосту окупанти зводять ще одну стаціонарну переправу - соцмережі. У тимчасово окупованому Криму біля Керченського мосту росіяни зводять ще один міст, для якого забивають палі, передають Патріоти України з посиланням на Телеграм-ка...

"Передусім нам два місяці не давали по них працювати": Білоруський доброволець розповів про тактику росіян у Вовчанську

середа, 7 серпень 2024, 11:45

Білоруський доброволець, який воює на боці України, Ігор Янков, відомий за позивним "Янкі", розповів в інтерв'ю УП про роботу його спецпідрозділу у Вовчанську, передають Патріоти України. "У нашого підрозділу було завдання спочатку замінувати певні діл...