"Це дуже рідкісна бойова машина": ЗСУ знищили російський "Термінатор" (фото)

З'явилося перше документальне підтвердження, що в Україні знищено російську бойову машину підтримки танків "Термінатор", повідомляють Патріоти України.

"Це дуже рідкісна бойова машина російських окупаційних військ, штучний об'єкт, так би мовити. Раніше так само надходила інформація про знищення та пошкодження даних БМПТ, але документально підтверджено вперше", - зазначив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, опублікувавши фото.

Раніше військовий експерт Олег Жданов заявив, що БМПТ "Термінатор" кардинально не змінили ситуацію на жодному з напрямків фронту в Україні: "Горить він точно так само, як і Т-90. Що Т-90, що "Термінатор" для Javelin і NLAW все одно".

"Термінатор" - російська бойова машина підтримки танків. Призначена для дії у складі танкових формувань з метою ураження протитанкових засобів противника. У машин є можливість вражати на ходу і з місця танки, БМП та інші високозахищені цілі.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....