"Це дикі варвари": Резніков заявив, що окупанти можуть прийти до Польщі, якщо Україна їх не зупинить

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що російських окупантів дуже важливо зупинити, скільки би сил і часу для цього не знадобилося. В іншому випадку, упевнений глава оборонного відомства, війська РФ можуть вторгнутися до інших країн, передають Патріоти України.

За його словами, для того, щоб ефективніше боротися з окупантами, Збройним силам України потрібно більше зброї. Про це Резніков розповів в інтерв'ю Polsat News.

Міністр оборони наголосив, що ЗСУ зазнають втрат через артилерійські та реактивні снаряди російських окупантів. Він заявив, що постачання західної техніки, зокрема польських гаубиць Krab, допоможуть знизити кількість жертв. При цьому Резніков наголосив на небезпеці, що виходить від Росії, і для інших країн крім України.

"Якщо Україна з вашою допомогою не зупинить росіян, росіяни прийдуть до вас. Ваші хлопчики та дівчата не гинуть на фронті. Сьогодні ми своєю кров'ю розплачуємось за те, що можемо говорити у вільній Варшаві", – сказав він. Також Резніков порівняв російських окупантів із дикими варварами. Міністр зазначив, що РФ розлючена на Україну через незадоволення своїм життям.

"Усім відома історія про Давида і Голіафа. Скільки б росіян не було. Обладнання та мотивація важливі. У нас чудовий моральний дух. Ми захищаємо нашу землю та прагнення до свободи. Вони кидаються сюди, щоб вкрасти наші чайники та пральні машини. Це дикі варвари, злі на нас, що ми живемо добре, читаємо книги та ходимо до театрів. Маючи в руках сучасну доктрину та зброю, ми обов'язково переможемо їх. Дайте нам інструменти, і ми зробимо роботу", – зазначив Резніков.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...