"Це фантастична робота": Голова Міноборони Британії хоче обійняти посаду генсека НАТО

Голова Міністерства Великої Британії Бен Воллес заявив, що він зацікавлений у тому, щоб зайняти місце генерального секретаря НАТО після відставки діючого голови Альянсу Єнса Столтенберга. Про це інформує видання The Telegraph, передають Патріоти України.

Міністр заявив, що ніколи не приховував своє бажання очолити НАТО, але йому подобається й посада, яку він обіймає зараз.

"Я завжди говорив, що це була б хороша робота. Це робота, яку я хотів би отримати. Але мені подобається і та робота, якою я займаюся зараз. Я маю на увазі, бути міністром оборони британського уряду в період реформ та інвестицій, як і (міністр оборони Німеччини, - ред.) Борис Пісторіус", - заявив він.

Крім того, Воллес заявив, що посада генерального секретаря НАТО — "це фантастична робота, і НАТО — неймовірно важлива частина всіх наших цінних паперів".

"Вік - це єдине, що нас об'єднує": Байден дотепно висміяв Трампа

неділя, 28 квітень 2024, 13:52

Президент США Джо Байден на вечері Асоціації кореспондентів Білого дому розкритикував колишнього президента Трампа, проти якого він збирається провести матч-реванш у день виборів цієї осені. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. "Вік ...

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...