"Це геніально": Трамп дивно відреагував на "визнання" Росією "Л/ДНР" та похвалив Путіна

45-й президент США Дональд Трамп дивно відреагував на визнання Росією "незалежності" терористичних організацій "ЛНР" та "ДНР". Він назвав агресивні дії лідера Кремля Володимира Путіна проти України "геніальними" та "дуже кмітливими", передають Патріоти України.

Про це експрезидент розповів американському подкаст The Clay Travis and Buck Sexton Show. За словами Трампа, війська Кремля увійдуть на українську територію та будуть "миротворцями".

"Вчора я зайшов і побачив телевізор, і я сказав: "Це геніально". Путін оголошує більшу частину України незалежною. О, це чудово […] Це найсильніша миротворча сила, яку я коли-небудь бачив", – сказав він.

Експрезидент США також розкритикував дії нинішнього глави держави Джо Байдена щодо врегулювання кризи і заявив, що вторгнення Росії в Україну не сталося б, якби він був при владі. При цьому він не надав жодних пояснень чи доказів цього твердження.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...