"Це я хама провчив": Нардеп-мільйонер від ОПЗЖ влаштував "форсаж" на дорозі (відео)

Небезпечні маневри нардепа Фельдмана.Народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя", мільйонер Олександр Фельдман створював аварійну ситуацію на дорозі в Харкові. Інцидент стався на вулиці Білої Акації. Відео небезпечних маневрів народного обранця опублікував Telegram-канал "Труха". У коментарі місцевому виданню Newsroom він пояснив, що таким чином "виховував хама", передають Патріоти України.

На кадрах видно, як водій позашляховика Range Rover повертає то вправо, то вліво перед іншим автомобілем, а також підрізає його і пригальмовує. Коли машини порівнялися, то стало відомо, що за кермом Range Rover був Фельдман. Водії обмінялися взаємними образами.

У коментарі виданню нардеп пояснив, що він так поводився на дорозі через іншого водія. "Це я хама виховував. Він перекривав дорогу людям, не давав проїхати, хамив всім. Він на перехресті почав грубіянити, виїжджав за смугу. Я його поставив просто на місце", – сказав мільйонер.

Інцидент стався на вулиці Білої Акації.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...