Це як для Києва 500 000: У центрі Тбілісі 50 000 прихильників Саакашвілі вимагають звільнення ув'язненого Міхо

Близько 50 тисяч людей зібралися у четвер на площі у центрі Тбілісі на акцію з вимогою звільнення експрезидента Грузії Міхеіла Саакашвілі. Про це у четвер, 14 жовтня, повідомляють "Новости-Грузия", зазначають Патріоти України. У посланні експрезидента, яке зачитав адвокат, Саакашвілі закликав прихильників опозиції об'єднатися.

Зазначається, що кілька десятків тисяч людей приїхали на акцію з регіонів, майже стільки ж на площі і жителів грузинської столиці.

Гендиректор опозиційного каналу "Мтаварі" й один з адвокатів Саакашвілі зачитали його послання, в якому він закликав прихильників опозиції об'єднатися та 30 жовтня проголосувати за кандидатів від Національного руху, які на місцевих виборах вийшли в другі тури практично у всіх великих містах Грузії.

"Зараз не час розділятися ні за якими ознаками, ні за партійними, ні за якихось інших. Час звільнити Грузію, і найнеобхідніше сьогодні для цього - єдність, важливо усвідомити, що наше суспільство, країна, потребують великого примирення...Нам залишилося зробити останній крок і режим Іванішвілі - цей "Карфаген" брехні, зла і утиска, буде обов'язково зруйнований. Темряву змінить світ, добро переможе зло. Нехай нас береже бог!", йдеться в посланні Саакашвілі.

Наразі на акції тривають виступи прихильників опозиції. Вони вимагають звільнення Саакашвілі і критикують уряд "Грузинської мрії".

Нагадаємо:

  • 13 жовтня під посольством Грузії у Києві відбулася акція на підтримку затриманого у Тбілісі експрезидента Міхеіла Саакашвілі. Прихильники політика пікетували грузинське посольство з вимогою його звільнення. Понад сотня людей розгорнула біля будівлі посольства плакати з написами: "Free Saakashvili", "Свободу Міші", "Saakashvili is the prisoner of the Russian oligarch" та інші.
  • Тим часом у Грузії створили мультифункціональну групу лікарів для

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...