"Це як середній палець в обличчя решті світу": У Норвегії розкритикували форму збірної Росії на Олімпіаді в Токіо

У Норвегії розкритикували форму збірної Росії, в якій команда виступатиме на Олімпійських іграх в Токіо, повідомляють Патріоти України з посиланням на NRK.

«Це як середній палець в обличчя решті світу. Цією колекцією Росія насміхається над рештою світу зі схвалення усміхненого МОК», - заявив коментатор NRK Ян Петтер Салтведт. На переконання чоловіка, Міжнародний олімпійський комітет не повинен був дозволяти екіпіровку в кольорах прапора.

З думкою коментатора погодився генеральний директор антидопінгового агентства Норвегії Андерс Сульхейм. Він застеріг, що російські спортсмени змагатимуться так само, як і раніше, тільки під іншою назвою, не дивлячись на санкції. «Це сумно для подальшої антидопінгової роботи», - підсумував Салтведт.

Форма збірної Росії для Ігор в Токіо була представлена 14 квітня компанією ZASPORT. Підкреслювалося, що на екіпіровці дозволено використовувати кольори триколора, але поруч зі словом «Росія» обов'язково має бути написано «нейтральні атлети».

Нагадаємо, у грудні 2020-го Спортивний арбітражний суд затвердив дворічну заборону російським спортсменам на виступ під прапором країни на міжнародних стартах, таких як чемпіонати світу чи Олімпійські ігри. Протягом цього терміну Росія також не має права проводити подібні змагання. Олімпіада в Токіо пройде з 23 липня по 8 серпня.

Понад 40 років тому їх прибрали з озброєння радянської армії: Україна знов почала запускати старі семитонні безпілотники

вівторок, 19 березень 2024, 9:41

Україна знов почала використовувати старі безпілотники "Туполєв" Ту-141/143 1970-х років. Це важкі та незграбні БПЛА, але вони потенційно ефективні. Як йдеться у матеріалі Forbes, українці востаннє використовували ці безпілотники рік тому. Понад 40 рок...

Час смажити яєчню з "путінських яєць": Євросоюз вже підготував механізм надання Україні заморожених активів РФ – ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 9:33

За кілька місяців Україна зможе покращити свої фінанси за рахунок ворога. Європейський Союз підготував пропозиції, згідно з якими Україна почне отримувати прибутки від заморожених російських активів вже у липні, повідомляє Bloomberg із посиланням на пр...