"Це єдине правильне рішення": Польща не має наміру грати матч плей-оф з Росією

Наші сусіди висловили чітку позицію щодо агресора – збірна Польщі збирається бойкотувати зустріч у Москві. Таке рішення підтримав президент країни Анджей Дуда, передають Патріоти України.

Президент Польського футбольного союзу Цезарій Кулеша повідомив про те, що збірна Польщі не збирається грати проти Росії. Ці команди мали зустрітися в рамках плей-оф за вихід на ЧС-2022. "Досить слів, час діяти! Через загострення агресії Російської Федерації щодо України збірна Польщі не має наміру грати матч плей-оф проти Росії. Це єдине правильне рішення. Ми ведемо переговори з федераціями Швеції та Чехії, щоб висловити спільну позицію ФІФА", – написав Кулеша.

Нагадаємо, матч у Москві заплановано на 24 березня. Паралельно у стиковому поєдинку зустрінуться Швеція та Чехія. Переможці обох пар за регламентом зіграють між собою за вихід на Мундіаль.

Ігнор окупантів підтримує і президент Польщі Анджей Дуда. "І правильно, пане Кулеша. Нічого грати з бандитами", – написав глава держави.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...