"Це їх дуже нервує": Арестович розповів, що ЗСУ за три дні знищили сім ворожих складів з боєприпасами

За останні три дні Збройні сили України знищили щонайменше сім ворожих складів з боєприпасами, що розташовані на окупованих територіях, передають Патріоти України.

Як пояснив радник голови Офісу президента Олексій Арестович, за це російські окупанти збільшили активність ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури України. Про це радник керівника ОП розповів у розмові з російським адвокатом, правозахисником та журналістом Марком Фейгіним у суботу, 18 червня.

"Із вагомого - це те, що відбувається ракетно-артилерійська війна протягом двох-трьох діб. Справа в тому, що за останні три дні знищили щонайменше 7 складів на території зайнятих противником великих артилерійських складів, в якому там по тисячу боєприпасів, а то і більше. Це їх дуже нервує, і вони намагаються мстити нам, завдаючи ударів по містах. Зокрема, за сьогодні був удар по Харківщині, Дніпропетровщині, Миколаєву зі спробою бити по підприємствах або по наших військових складах, або по підприємствах, скажімо так, де виробляються паливно-мастильні матеріали", - пояснив Арестович.

За його словами, не усі російські ракети долітають до цілі. Українські сили частину із них збивають. "Як звичайно, якщо і попадають ракети, то далеко не усі. Є жертви та поранені внаслідок ударів. Ми б'ємо по військових об'єктах, вони - по чому можуть. Інша справа, що ми б'ємо точно. Ми завжди беремо до уваги той факт, що можуть постраждати цивільні, і ніколи не б'ємо, коли є така загроза.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...