"Це їм сигнал, що вони бідні": Вітренко заявив, що субсидії згубно впливають на почуття гідності українців

Виконувач обов’язків міністра енергетики Юрій Вітренко вважає, що отримання субсидій згубно впливає на психіку, адже це змушує людей відчувати себе бідними і «принижує їхню гідність». Про це Вітренко заявив під час заходу в «Українському кризовому медіа-центрі», передають Патріоти України.

За словами Вітренка, «ненормальна ситуація, коли більшість людей у країні, або значна частина отримують субсидії». «Психологічно це теж погано для людей. Це фактично сигнал їм, що дивіться: ви бідні. А люди не хочуть відчувати себе бідними, вони хочуть відчувати себе краще. Це пригнічує їхню гідність. А в нас була Революція гідності у 2014 році», – сказав він.

Нагадаємо, раніше Вітренко запропонував розблокувати закупівлі газу безпосередньо з Росії. Політик пропонує знайти незалежні компанії в РФ, які продаватимуть газ за нижчими цінами. Така ідея не сподобалася відомим політикам, експертам та звичайним українцям.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....