"Це каже про те": Експерт пояснив, чому РФ почала запускати по Україні більше "Шахедів"

Останнім часом Росія запускає по Україні більше дронів-камікадзе "Шахед", ніж раніше. На це може бути дві причини. Про це у коментарі Youtube-каналу РБК-Україна розповів експерт з авіації Костянтин Криволап, передають Патріоти України.

"Мене дивує така велика кількість "Шахедів", які літають. Це каже про те, що у росіян або з'явилося додаткове виробництво, або те виробництво, яке було розгорнуте раніше, то вони досягли там можливостей по комплектації, по виробництву фюзеляжів тощо", - сказав Криволап.

Він зазначив, що кількість "Шахедів", які РФ запускає по Україні, зараз значно більша ніж була раніше. "І значно більше, ніж вкладається в угоду між Росією і Тегераном, яка у 2022 році була підписана на шість тисяч "Шахедів". Вони вже перевалили, мабуть, за цю цифру. А там контракт закінчується в травні 2025 року", - додав експерт.

Оце рвонуло так рвонуло: У Тверській області РФ внаслідок детонації складу боєприпасів зафіксували 18 землетрусів

середа, 18 вересень 2024, 12:15

У Тверській області Росії після того, як безпілотник влучив у склад боєприпасів, зафіксували 18 землетрусів. По це повідомляє VolcanoDiscovery в середу, 18 вересня, передають Патріоти України. Серія землетрусів розпочалася вже о близько 4-й годині за м...

"Х*лі ви взагалі без автоматів ходите": "Азовці" показали, як узяли в полон окупантів, видавши себе за росіян (відео)

середа, 18 вересень 2024, 11:28

Бійці 12-ї бригади спецпризначення "Азов" видали себе за російських розвідників повітряно-десантних військ та взяли в полон трьох окупантів. Про це повідомляється у телеграм-каналі "Азова", передають Патріоти України. Українські спецпризначенці заявил...