"Це кінець війні": Жданов назвав головний напрямок для контрнаступу ЗСУ

Звільнення Криму - це кінець війні, бо далі війна просто втрачає сенс. Півострів може стати першорядним завданням в плані проведення контрнаступу. Військовий експерт Олег Жданов у коментарі Обозревателю зазначив, що ЗСУ можуть почати контрнаступ на Крим, а не на Донбас, передають Патріоти України.

Також він підкреслив, що цілісність України на сьогодні оскаржити не може ніхто, а заява про те, що Україна навряд чи зможе повернути Крим в найближчому майбутньому не відповідає дійсності.

"Що стосується американських політиків, то вони висловлюють свої припущення на основі якихось своїх даних. Але дані настільки різношерсті, що навіть західні спецслужби визнають: іноді і вони помиляються в розвідданих щодо ситуації на лінії фронту, ситуації в Україні, в Росії або навколо наших країн. Ні в кого немає стовідсоткової гарантії, що інформація вірна", - підкреслив Жданов.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...