"Це логічно": Орбан розповів, що думає Путін про перемовини та припинення вогню в Україні

Російський диктатор Володимир Путін не висловив зацікавленості у припиненні вогню в Україні та проведенні перемовин. Про це заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан в інтерв’ю Роджеру Кьоппелю - головному редактору тижневика Die Weltwoch, передають Патріоти України.

За його словами, Путін сказав, що справжні переговори неможливі без участі обох сторін, і "те, що вони роблять без них, не має значення, що логічно". Російський диктатор завяив і про те, що Кремль вже відреагував на перші пропозиції України ще навесні 2022 року, і що відтоді позиція Москви не змінилася і Росія готова вести перемовини на тих самих умовах.

Також Орбан поділився думкою Путіна щодо припинення вогню. "Зеленський казав, що не має позитивних очікувань, тому що росіяни використали б це проти України, а Путін – що українці використали б цю паузу проти Росії. А я сказав: "Подумаймо, я розумію ваші аргументи", - розповів прем’єр Угорщини.

"Ймовірно, Україна отримає дозвіл...": У 2025 році ЗСУ можуть почати новий контрнаступ, - Times

неділя, 6 жовтень 2024, 11:30

Збройні сили України в 2025 році можуть розпочати новий масштабний контрнаступ. Для нього нам потрібна нова західна техніка, яку надають партнери, і бригади, які наразі формуються. Про це пише The Times. "Ймовірно, Україна також отримає дозвіл використ...

"Ось це три головні умови": Портников розповів, коли зупиниться війна в Україні

неділя, 6 жовтень 2024, 10:48

Росія зупинить війну тоді, коли дійсно буде знесилена на фронті. Це одна із умов. Таку думку висловив журналіст та публіцист Віталій Портников в етері Еспресо, передають Патріоти України. "Чому ми весь час дивуємося їхньому просуванню? Таке враження, ...