Це мають побачити ті, хто радить "домовитися із Росією": Пропагандист Кремля "розчленував" Україну та показав карту "округів" (фото)

На Економічному форумі у російському Санкт-Петербурзі показали схему адміністративно-територіального розчленування України у разі її окупації. Карту з поділом України оприлюднив російський пропагандист Олександр Коц, передають Патріоти України.

Кремлівський рупор заявив, що це карта розчленування "колишньої України". Схема розрахована на "перехідний період" – 3-5 років.

Карта свідчить про те, що окупанти розмріялися про поділ України на так звані округи. Під номером 1 фігурує так званий "Західний територіальний округ" у складі восьми областей (Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька) з центром у місті Хмельницький.

Під номером 2 фігурує так званий "Центральний територіальний округ" у складі теж восьми областей (Вінницька, Житомирська, Київська, Полтавська, Сумська, Харківська, Черкаська, Чернігівська) з центром у місті Київ. Інших округів на фото не видно.

Коментуючи цю карту, український політолог Олексій Голубуцький запропонував надіслати її політикам з тих країн, які пропонують Україні "примиритися з РФ". "Ця схема чітко й однозначно свідчить, що буде, якщо Росію не знешкодити, якщо Україна не здобуде перемогу", – написав Голобуцький.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...