"Це мало колись статися": Репер і військовий Олександр Ярмак поспілкувався з російським фанатом-окупантом (відео)

Український репер Олександр Ярмак, який захищає Україну зі зброєю в руках, зустрівся зі своїм фанатом з Росії, якого українські військові взяли в полон на Донеччині, передають Патріоти України.

У Мережі поширилося відео, як полонений цитує на пам’ять хіт Ярмака Сердце пацана. На початку серпня його взяли в полон бійці Нацгвардії України в Донецький області. Він штурмував село Веселе.

«Це мало колись статися. Тільки заїхав в Покровськ, друзі кидають відео. Я вирішив, що прийшов час поспілкуватися. Розмова була не проста, бо я очікував поговорити з хоч трохи переконаним полоненим, а вийшло Жди меня», — підписав відео репер.

Відео розмови з полоненим фанатом Ярмак виклав у себе на YouTube-каналі. «Напився. Попався. Підписав контракт», — так пояснив полонений окупант родом із міста Саяногорськ республіка Хакасія своє потрапляння до армії окупантів на фронт за три тисячі кілометрів від рідного міста.

За його словами він підписав контракт 10 липня, а на війні в Україні пробув три дні перш ніж потрапити в полон. Він зізнався, що його найулюбленіша пісня — це Детская обида, і розповів, що він сирота, виховувався у дитячому будинку. І єдиними рідними людьми в нього є дівчина та її дитина, яка називає його татом.

«Після зміни військовополоненим ще гірше. Їх відправляють або знову на штурм, розстріл і третій варіант — йдеш в тюрму. Третій варіант навіть мене буде влаштовувати. Але кажуть там таке ставлення, що х*рачать до такого моменту, щоб ти сам знову підписав контракт і пішов знову воювати. А воно мені на фіг не треба. Я не хочу воювати», — розповів він.

І розповів, що за військові дії йому пообіцяли близько 500 тисяч рублів. У перший же місяць, проте жодних грошей він не отримав.

На запитання, які пісні Ярмака він слухає, полонений відповів Сердце пацана, Детская обида і Тут мій дім. Абсурдності ситуації додає той факт, що він почав цитувати слова пісні українською мовою. Олександр Ярмак запропонував полоненому звернутися до таких хлопців, як він, які вважають, що в Україні їх чекають гроші.

«Хлопці, зразу скажу. Просто. Хто збирається або хто вже зібрався. Рвіть контракти, сідайте в тюрму. По фігу. Повірте, тут… Може ви й отримаєте своїх 250 чи 500 тисяч, але якою ціною. Ви реально можете вмерти, також як я потрапити в полон, чи зовсім втратити руки, ноги. Вам воно треба? Навіщо ви сюди йдете. Немає сенсу».

Далі він звернувся до українців на прохання Ярмака. «Хлопці, тримайтесь. Бажаю вам всім удачи. Щоб ця війна швидше закінчилась. Щоб більше жодна людина з вашого українського народу не постраждала. Я вважаю, що Росія за це потім поплатиться».

В кінці свого відео Олександр Ярмак, користуючись своєю популярністю серед деяких росіян, звернувся до них російською мовою.

«Мене багато хто знає, багато хто ріс на моїх піснях. Я завжди співав про добро і справедливість. І завжди так жив. Останнє, що я скажу російською мовою, залишайтесь вдома. Займіться своїми родинами. Своїми будинками, своїми територіями. І впершу чергу владою, яку узурпували бандити і терористи світового масштабу. Ми ніколи не простимо вбивства наших близьких, наших дітей, мільйони зламаних долі і стерті міста. Росія за це поплатиться. Росія вийде з наших територій, вибачиться і заплатить репарації. Україна захищається. Захищається як може всіма можливими методами і засобами. І має на це повне моральне право. Ми змусимо поважати наш народ, нашу країну і нашу суверенність. Не робіть помилок, за яке через роки буде соромно і вам, і вашим дітям. Якщо ви вже у військах і не хочете бути окупантами, не хочете померти або стати каліками на українській землі здавайтеся в полон».

Олександр Ярмак, який до початку повномасштабного вторгнення співав реп в тому числі російською мовою, мав велику кількість фанатів у країні-агресорці. Як зазначив сам виконавець, у пісні Сердце пацана 25% прослуховувань — з Росії. Пісня Сердце пацана була саундтреком українського молодіжного сіткому Как закалялся стайл (2013−2016), в якому знімали Олександр Ярмак та Євген Янович.

Армія Путіна швидко просувається на Донеччині - жителів трьох міста просять виїжджати

вівторок, 20 серпень 2024, 0:00

Російські окупаційні війська досить швидко просуваються в Донецькій області. Відтак жителям Селидового, Мирнограду та Покровська рекомендують евакуюватися. Про це повідомляють аналітики DeepState, передають Патріоти України. "Враховуючи рухи ворога та ...

Чи є загроза для України з Бєлгородської області: У ДПСУ розповіли про ситуацію

понеділок, 19 серпень 2024, 23:30

Наразі ДПСУ України не фіксую перекидання російським командуванням сил до Бєлгородської області. Прикордонники стежать за ситуацією. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, передають Патріоти України. "На даний момент такого (руху ...