Це мало сенс лише у Другу світову: Як ЗСУ долають "зуби дракона" росіян

Українських військових не спиняють розміщені вздовж лінії оборони росіян так звані "зуби дракона" - пірамідальні бетонні перешкоди для просування противника. На відзнятих бійцями кадрах видно, як танк ЗСУ наїжджає на протитанкові "піраміди", але долає їх без проблем, зазначають Патріоти України.

Конструкції "зуби дракона" були відправлені для підготовки оборонних укріплень РФ в окупованих районах Запорізької і Херсонської областях ще в жовтні. Ці протитанкові бетонні піради широко застосовувалися у Другій світовій.

Одночасно з цим ватажок "вагнерівців" Євгеній Пригожин заявляв про зведення так званої "лінії Вагнера" на сході України. У британській розвідці пояснювали, що таким чином Росія докладає значних зусиль для підготовки глибокої оборони за межами її нинішньої лінії фронту, імовірно, аби запобігти будь-яким раптовим просуванням українських сил у випадку прориву. Відомо, що до виробництва цих "пірамід" росіяни залучили роботу кількох заводів у Маріуполі.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...