"Це мені Аллах дав": Журналісти-розслідувачі знайшли розкішну віллу Кадирова у Дубаї (фото)

Журналісти з'ясували, що очільник Чеченської республіки Рамзан Кадиров лише у 2021 – 2022 роках міг відвідувати Об'єднані Арабські Емірати 14 разів. Усі перельоти він здійснював на своєму розкішному літаку за 80 мільйонів доларів. Журналісти заявили, що розкішна вілла Кадирова розташована на відомій насипній пальмі Дубая Джумейра, інформують Патріоти України.

Такі висновки можна зробити зі світлин, які наближені до Кадирова юди регулярно публікували у соцмережах. Щоразу вони позначали одне і те ж саме місце – п'ятизірковий готель Zabeel Saray Royal Residences at Palm Jumeirah.

Вартість найдешевшого номеру у готелі – 700 доларів за добу. Вілли при готелі коштують майже 3 тисяч доларів за добу. На цій території також є і приватні вілли. Вілла Кадирова під номером 21 – одна з двох найбільших, має зручне усамітнене розташування.

Журналісти наголосили, що підтвердження цієї інформації отримали від трьох джерел. Ба більше, сам Кадиров має чимало світлин з вілли.

Звідки у Кадирова гроші на розкішний спосіб життя

Ще у 2011 році журналістам вдалося поставити главі Чечні питання про джерела його доходів, тоді Кадиров відповів: "Аллах дає. Не знаю. Звідкись беруться гроші".

Відтоді спосіб життя Кадирова лише покращувався, а подібні питання більше не повторювались. Додамо, що Кадирова вже давно називають маріонеткою Володимира Путіна, тож джерела про джерела його доходів не важко здогадатися.

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...