"Це моя візитна картка": Боєць ЗСУ встановлює прапори України перед позиціями окупантів

Олександр вважає, що ще повинен закріпити наш прапор в Луганську, на будівлі захопленої росіянами адміністрації.

Наступний прапор Олександр обіцяє вивісити у Луганську. Фото: соцмережі.

Командир одного з підрозділів ЗСУ, який бере участь в бойових діях на Донбасі, в максимальному наближенні встановив до позицій НЗФ прапори України. Про це повідомляє штаб ООС на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами військового, він вважає свої дії своєрідною візитною карткою, так як він здійснює їх з перших днів на передовій - з 2015 року. Сам боєць уточнив: «На якому б напрямку я не знаходився, для противника у мене завжди є своєрідна візитна картка. На ділянках між нашими і ворожими позиціями знімаю "орківські" прапори і вішаю замість них українські державні».
Також, він розповів, як реагує противник на його «провокації»: «У районі Новозванівки ми вже замінили три ворожі прапори на жовто-блакитні. А тут, біля Кримського, разом з державним вивісили червоно-чорний прапор. На наступний ранок "іхтамнєти" були в шоці. Дуже сердилися, стріляли, але не могли нічого вдіяти - прапори і далі гордо майорять на висоті».
Відповідаючи на питання, скільки ще прапорів він планує встановити, боєць уточнив: «Ще один залишився. Оскільки вже я на Луганщині, то повинен закріпити наш прапор в Луганську, на будівлі захопленої росіянами адміністрації. Це програма-мінімум».


Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...