"Це може привести до вторгнення вже на територію РФ": Ексватажок найманців "ДНР" Гіркін розповів про помилки Путіна

Росія не виграє цю війну проти України через оперативну мобілізацію українців, низьку якість своєї армії та стан економіки. Більше того, колишній ватажок терористів "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) навіть попередив про можливе вторгнення вже на російську територію, передають Патріоти України.

"Ні на яку Європу нам розраховувати не доводиться", – заявив він в ефірі пропагандистського телеканалу. Гіркін сказав, що російські генерали не вміють воювати й навіть такі потенційні союзники, як Китай, "не будуть підтримувати їм штани". "Без мобілізації, зокрема мобілізації економіки, цю війну виграти Російська Федерація не зможе. Ніяк.

А ось Україна може, тому що вона мобілізацію проводить, а зброї їй дадуть скільки завгодно. І вони мобілізуються. І вони зроблять півмільйонну армію. І що з нею робитиме наше угруповання, навіть якщо його поповнять контрактники-добровольці?" – запитав терорист.

Він визнав, що призов контрактників дасть РФ лише кілька тисяч людей, але їх доведеться перепідготовляти, оскільки навички забуваються. Гіркін при цьому розкритикував мобілізацію на Донбасі. Справа в тому, що з територій невизнаних "Л/ДНР" забрали воювати осіб, "які не знали з якого боку заряджати автомат".

"Якщо не провести мобілізацію [у РФ], доведеться чекати вже вторгнення на російську територію", – сказав "ДНРівець". Він додав, що кремлівська влада навіть не може чітко сформулювати, чого вона хоче від цієї війни.

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...

"Треба готуватися": Боєць "Азову" розказав, коли закінчиться війна в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 10:56

Коли закінчиться війна в Україні - головне питання, яке хвилює кожного громадянина нашої країни. На думку бойця "Азову" з позивним "Ніко", це станеться, на жаль, нескоро, передають Патріоти України. За словами бійця 12-ї бригади НГУ "Азов", українці щ...