"Це може стати проблемою": Міністр оборони Італії розповів, як вчинить Трамп з Україною в разі обрання президентом

У разі повернення у Білий дім Дональд Трамп спробує за будь-яку ціну домогтися швидкого миру в Україні, і це стане проблемою. Таку думку висловив міністр оборони Італії Гвідо Крозетто, якого цитує газета Fatto Quotidiano, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що він змінить лінію [політики США], він спробує досягти миру, відновивши особистий діалог з Путіним, щоб швидко закрити справу, і це може стати проблемою", – каже Крозетто.

Як наголосив італійський міністр, "якщо відкинути міжнародне право, переважатиме право найсильнішого". Такий підхід стосуватиметься і війни в Україні, і в Палестині.

"Зіткнувшись з територіями, окупованими танками, не можна закінчити війну, викристалізувавши кордони, щоб швидко відмахнутися від проблеми. Це був би простий шлях до миру, але справедливість – це щось інше", – наголосив Крозетто.

Напередодні Дональд Трамп вкотре повторив свою тезу про те, що він швидко закінчить війну в Україні, щойно виграє вибори – ще до офіційної інавгурації. При цьому додав, що так він врятує світ від глобальної війни.

Однак колишній радник Трампа Джон Болтон, який працював у його першій президентській адміністрації, переконаний, що ці обіцянки – лише порожні балачки. Хіба що Трамп хоче просто віддати Путіну українські території.

"Чи достатньо 30 діб на базову військову підготовку? Три місяці або три роки було б краще, але ми на фронті не можемо цього дозволити", - Бабич

понеділок, 22 липень 2024, 19:30

"Декілька думок про базову загальну військову підготовку (БЗВП)", - пише у своєму блозі Олександр Бабич, передають Патріоти України. "Це 30-добовий навчальний курс, який має пройти кожен військовослужбовець. Він єдиний для всіх родів військ. Це норма з...

У Кремлі зробили цинічну заяву щодо можливих перемовин з Україною

понеділок, 22 липень 2024, 19:27

Рупор Кремля Дмитро Пєсков заявив, що РФ чекає конкретних дій, які стануть поштовхом для перемовин між країною-терористкою та Україною. Про це з посиланням на Пєскова пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. “Заяви Зеленського про можливості перемови...