"Це ми можемо гарантувати": France24 з’ясувало ймовірну мету операції в Курській області

Метою військової операції українських воїнів на Курщині є дестабілізація ситуації в Росії. При цьому анексувати регіон ЗСУ не планують. Про це повідомляє France24, передають Патріоти України.

«Немає жодної ідеї анексії... Ми діємо в суворій відповідності до міжнародного права», – сказав сказав виданню високопоставлений український військовий чиновник на умовах анонімності.

Відповідаючи на запитання, чи було метою захоплення Курської АЕС біля кордону, він сказав наступне: «Подивимося, як буде розвиватися Курська операція. Ми абсолютно не будемо створювати проблеми для ядерної безпеки. Це ми можемо гарантувати».

Подалі від війни: Очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук запропонувала населенню Курщини евакуацію до України

четвер, 15 серпень 2024, 0:30

Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, які потребують гуманітарної допомоги або ж хочуть евакуюватися в Україну. Про це оголосила віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірин...

Генпрокурор ФРН видав ордер на арешт українця за підрив "Північного потоку" – німецькі ЗМІ

середа, 14 серпень 2024, 23:45

Генеральний прокурор Німеччини Єнс Роммель видав перший ордер на арешт головного підозрюваного у підривах на газопроводі "Північний потік" у Балтійському морі, що сталися два роки тому. Ним є українець Володимир С., який донедавна проживав у Польщі. Пр...