"Це найгірше, що Путін взагалі може бачити": Експерт розповів, як Байден дав Х**лу ляпас у Женеві

16 червня в Женеві відбувся саміт лідерів США та Росії - Джо Байдена і Володимира Путіна. Господар Кремля програв на цій зустрічі. Більше того він фактично отримав ляпас від глави Білого дому. Таку думку озвучив глава Фонду Стоп Інформ Терор Росії Герман Обухов, повідомляють Патріоти України.

"Хтось пише, що Путін виграв у Женеві. Але я переконаний, що він начисто програв. Байден кілька разів сміявся над його відповідями. Це найгірше, що Путін взагалі може бачити. По суті, це ляпас", - заявив Обухів виданню Ovozrevatel.

Зокрема, за його словами, посмішку у глави Білого дому викликали виправдання Путіна щодо того, що Росія нібито не причетна до кібератак.

Експерт вважає, що західна преса вже втратила інтерес до Путіна, оскільки вже всі знають, що той відповість на те чи інше гостре запитання. Імідж глави Кремля намагається підтримати лише російська преса. "На пресконференції він виглядав браво, але західна преса вже не ставила йому питань, тому що його вже нема про що питати. Всі вже знають, що він відповість. Питання ставила лише російська преса, щоб якось зберегти його імідж", - констатував Обухов.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...