"Це наш головний торговий партнер": Арестович заявив, що Україна може накласти тільки "символічні" санкції на РФ

В Україні не можуть накласти санкції на всіх, хто торгує з Росією, адже тоді наша країна залишиться без головного торгового партнера. Про це в ефірі "Україна 24" розповів радник української делегації в Тристоронньої контактній групі Олексій Арестович, передають Патріоти України.

"Росія, на жаль, наш головний – це іронія – торговий партнер. Ми не можемо накласти санкції на всіх, хто торгує з Росією, так як залишимося без торгового партнера", – пояснив він.

Водночас Арестович вказав, що влада повинна робити символічні дії, які показують позицію військово-політичного керівництва України. Наприклад, як санкції на українські телеканали, які підозрювані в колабораціонізмі.

Говорячи про накладення санкцій, Арестович вказав, що Україна повинна діяти самостійно, без огляду на США. "З приводу прецедентів. Список Магнітського передбачав накладення арешту на майно та фінанси громадян США або афілійованих осіб, які користувалися цими фінансами, виведеними в США. США накладали санкції на громадян США, які користувалися іноземними активами. Те ж саме, що трапилося у нас" , – зазначив він.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: